Skip to navigation Skip to events Skip to content
Tuesday
14.
Feb 2017
15:00

Tirsdagskveld med Increo

Ved årsskifte slår vi oss sammen med Klapp Media. Hos InCreo vil du fra januar finne 20 mennesker som brenner for digitale løsninger. Som en av Midt-Norges fremste aktører innen web, design, apps og netthandel, og med kontorer både i Trondheim og Oslo, skal vi skape effekt og positiv endring for kundene våre.

Vi inviterer derfor til et event i webens tegn, tirsdag 14. februar kl 15.00–18.00. Det blir servert enkel mat, og drikke kan kjøpes under og etter arrangementet.

Program

Increo + Klapp
= 20 mennesker som brenner for web, design, apps og netthandel
Derfor inviterer vi til event i webens tegn, med faglig påfyll fra Håkon Wium Lie og Thomas Moen. Du får også høre historiene om hvordan InCreo og Klapp startet – og hvilke planer vi har nå som to er blitt til ett.

Kom sulten, og gjerne tørst. Du får spansk tapas og kan kjøpe drikke gjennom hele kvelden. Vi blir igjen på Work-Work etter det faglige, og det håper vi du også gjør.

Håkon Wium Lie
Web-pionér og teknologidirektør i Opera Software

Håkon er oppfinneren av internettspråket CSS – og dermed et av menneskene bak internett slik vi kjenner det i dag. Hva tenker han om internett før, nå og i fremtiden? Dette er noe han vil dele sine meninger om. Og når Håkon snakker kommer du til å lytte, enten du er enig i det han sier eller ikke.
Thomas Moen
Adm.dir. i United Influencers, forfatter og foredragsholder

Thomas startet sin første bedrift da han droppet ut av skolen som 17-åring. Siden har han stiftet selskaper, solgt selskaper og skrevet bøkene «123 blogg» og «Logg av». I tillegg har han reist Europa rundt for å snakke om digital markedsføring. Nå er turen kommet til Trondheim.

Arrangementet er sponset av Klæbu Sparebank

I tillegg vil:

Håvard Bustnes (gründer av Klapp) og Roger Birkeland (tidligere ansatt og styremedlem i InCreo), fortelle kortversjonene av den 20 år gamle historien til byråene Klapp og InCreo.

Morten Wikstrøm, daglig leder av InCreo, runder av det faglige. Her deles InCreo sine planer fremover, og hva vi kan gjøre for og sammen med våre kunder.

Vi blir igjen på Work-Work, og håper du også har lyst til å være sammen med oss utover kvelden. Velkommen!

Påmelding til event: www.increo.no/delta