Skip to navigation Skip to events Skip to content
Sunday
03.
Feb 2019
15:00

Kick-Ass Chat: Raw Fury

Spillutviklere og spillinteresserte – møt Raw Fury

Raw Fury har på kort tid bygget seg opp til kultstatus som en (un)publisher av indie-spill med titler som “Kingdom”, “Bad North” og “Gonner”. De har gjort dette med et annerledes perspektiv på rollen som publisher – spillutviklerens perspektiv. Dette perspektivet har vokst frem etter lang fartstid i spillmarkedet. De sier om seg seg selv: “Humble Gawker of Glamourus Indie Games”.

En av de to gründerene i Raw Fury – Jonas Antonsson – har hørt rykter om den fremvoksende spillscenen i Trondheim og flyr inn fra Stockholm til oss på Work-Work. Jonas skal henge i baren, bli kjent med spillutviklere, teste spill, dele av sin visdom og finne samarbeidsmuligheter. Om du kjenner Raw Fury eller Jonas fra før så vet du at dette er en stor mulighet. Om du ikke kjenner Raw Fury anbefaler vi at dere gjør et Google-søk. Sannsynligheten er da stor for at du blir forelsket og kommer.

Kick-Ass Invest, Work-Work sitt investeringsselskap, er co-host av eventet. På ettermiddagen vil Kick-Ass sjef Borgar Ljosland lede en barside-chat med Jonas som vil omhandle det internasjonale spillmarkedet, mulighetene for indie-utviklere og kanskje spesielt norske spillutviklere, hvorfor Unity-gründer/legende David Helgason og Nordisk Film tilsammen har investert over $6.3 millioner i Raw Fury.

Arrangementet vil således også være interessant for alle som har en interesse i å lære mer om spillmarkedet, mulighetene og investeringsvilje. Om du jobber i media, er investor, jobber med gamification generelt – eller rett og slett bare har lyst på en morsom, innholdsrik søndags ettermiddag og kveld så er Work-Work stedet.

Detaljert program kommer